sadsad x
asdasd
2017 Yılında Vitrinler Yüzünüze Gülümsüyor!

2017 Yılında Vitrinler Yüzünüze Gülümsüyor!

28 Mart 2017

Abiye, özel davetlerde kullanılan, uzun, kısa, kadife gibi çeşitli şekillerle tasarlanan, şık gece elbiseleridir. Bu yıl moda dünyası, doğanın renklerini benimseyerek birbirinden kreatif modellerle karşınıza çıkıyor. Konsept ise tıpkı peri masalları gibi... Yeni kreasyon abiye modelleri tercihlerinize göre sizi Osmanlı'da bir sultan da yapabilir, mitoloji kahramanı bir tanrıça da ya da bir masal karakteri olan deniz kızı da... Her şey sizin hayallerinizdeki geceye göre tasarlanmış. Bu yıl özellikle balık etekli abiyeler moda dünyasının trendleri arasında. Vücudunuzu saran abiyeler, kendinizi karada yüzen bir deniz kızı gibi hissetmenizi sağlayabilir.

Markalara Göre Değişen Değerler

Biliyorsunuz ki giyim sektöründeki her markanın kendine ve yıllara göre belirlediği fiyat aralıkları vardır. 120-1000 TL arasında değişen fiyat aralıkları tercih ettiğiniz model ve kaliteye göre de artış gösterebiliyor. Özellikle bu yılın modası çiçek desenli abiyelerde, abiye fiyatları 250-800 TL aralığındaki fiyatlara varıyor. Bazen bu fiyatlar seçeceğiniz ürünün markası ve kalitesine göre artış gösterebiliyor.

Kadife Abiyeler Hayat Kurtarabilir!

2017 Yılında dolaplarınızı her renk kadife abiye ile süsleyebilirsiniz. Çünkü bu yılın en ekonomik abiyeleri sırasına kadife abiyeler giriyor. 80-500 TL aralığındaki abiye modelleri bu yıl tercih edilebilecek modeller arasında... Şık ve asil görünüm sağlayan kadife abiyelerle bütçenizi rahatlatarak gecenin yıldızı haline gelebilirsiniz.

Kısa Abiyeler Mi, Uzun Abiyeler Mi?

2017 Abiye modellerinde trend, yerlere kadar uzanan, vücut hatlarınızı belirgin hale getiren, uzun, balık etekli abiyeler... Tabi modacılar kreasyonlarını aynı titizlikte kısa abiyeler üzerinde de gerçekleştirmiş. Uzun ve kısa abiyelerin fiyat aralıklarına gelince, uzun abiyeler yılın trendi olarak en başta da belirttiğimiz gibi 120-1000 TL aralığındaki abiye fiyatlarının zirvesini yaşıyor. Modayı takip eden ve kaliteli giyimi tercih eden bir müşteriyseniz ve daha ekonomik alışverişlerin yanlısıysanız 120-350 TL aralığındaki kısa abiyeler tam da size göre!

Tulum Abiyeler Tercih Sebebi Olabilir!

2017 yılında özel davetlerine tulum abiye giyerek katılmak isteyen moda severleri, tıpkı kadife ve kısa abiyeler gibi marka vitrinleri gülümseyerek karşılıyor. Bu yıl rengarenk aralanan moda kapılarında tulum abiyeler 90-500 TL aralığında fiyatlarla vitrinlerde... Kısacası 120 TL'ye birden fazla model ve renk bulabilir, özel davetlerinizin yıldızı olabilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.