sadsad x
asdasd
2017 Abiye Modelleri

2017 Abiye Modelleri

13 Mart 2017

Davet, düğün ya da parti gibi özel günlerin cankurtaranı olan abiye modelleri, kıyafet seçimine özen gösteren bayanların vazgeçilmezi oluyor. Durum böyleyken, şık ve gösterişli bu kıyafet modellerine artan talep doğrultusunda abiye çeşitleri de birbirinden farklı model ve renk seçeneği ile bayanların beğenisine sunuluyor. Peki, 2017 yılında hangi abiye modelleri trend olacak?

Yaza merhaba denmesine kısa bir süre kala bu yılın yaz ve kış abiye modelleri moda dünyasının ünlü isimleri tarafından şekillenmeye başladı. Her yıl olduğu gibi 2017 yılında da gibi kısa dar kesim abiye, uzun dekolteli abiye ve straplez abiye gibi birçok modeli görmek mümkün olacak. Yeni yılda kabarık etek abiye modelleri İle davetlerin aranılan ismi olacak, uzun ve dar kesim abiye modelleri ile de gecenin parlayan yıldızı olacaksınız. 2017 yılının rengi olarak kırmızı, pudra ve açık sarı tonlarına ev sahipliği yapacak, zümrüt yeşili ve siyah gibi renkler ile zarafetinizi konuşturacaksınız.

  • Dantel Ve Tül Asilliği Yeni Yılda Da Sizlerle

Abiye modelleri ile bütünleştiğinde harika sonuçların doğmasına neden olan dantel ve tül detaylar, 2017 yılında da bolca karşınıza çıkacak. Özellikle asimetrik kesim uzun elbise modellerinin göğüs, kol ve etek kısmında yer alan tül detayları bu yılın moda ikonu olmaya aday olacaksınız. Abiyeyi asillik ile tanıştıran dantel detaylar abiyelerin sırt, omuz ve kol bölgelerinde yerini alırken, içinizde yer edinmiş cesur karakteri ortaya çıkaracak.

  • 2017 Abiye Fiyatları

Şıklığın adresi olan abiye modelleri, 2017 yılında da her bütçeye hitap edecek. Yeni yılda klasik ve sade abiye modelleri 200 TL ile 500 TL arasında seyrederken, işçilik ve kalite açısından çok daha gelişmiş abiye modellerinde bu rakamların 750 TL ile 2000 TL arasında oynadığını görebileceksiniz. Prenses ve kabarık etek abiye modellerinde rakamlar kumaş oranından dolayı 1000 TL ile 2000 TL arasında değişirken, yılın modası dantelli ve tüllü kısa abiyelerde bu rakamların 300 TL ile 500 TL civarlarına düştüğünü görebileceksiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.