sadsad x
asdasd
2017 ABİYE MODELLERİ

2017 ABİYE MODELLERİ

17 Ocak 2017

2017 ABİYE MODELLERİ

2017 Abiye Renkleri

Son yıllarda popülerliği renkli modellere kaptıran siyah abiyeler 2017’de yeniden revaçta. Her türlü yaş ve modele yakışan siyah abiyeler, bu sene diğer senelere oranla daha çok çeşide sahip. Işıltılı, dantelli, sade ve dekolteli modelleri ile siyah abiye 2017’de zarifliği temsil etmektedirler.

Canlı renkler arasında ise sarı 2017’de kendisini gösteriyor. İlkbahar ve yaza çok yakışan sarı rengi, pozitif ve dinamik enerjisi ile tam gençlere ve genç hissedenlere göre bir renk. Sarı renkli abiyeleri yeşil ve pembe gibi renklerle kombinleyerek hareketlilik katılabilir. Renkli, feminen ve enerjik bir görüntü isterseniz, 2017’de tercihinizi sarı abiye modellerinden kullanabilirsiniz.

2017’de ön planda olan üç renkten birisi de mavi. Özellikle bebek mavisi rengi, abiyede pastel ve soft bir görünüm isteyenler için biçilmiş kaftan. Uzun mavi abiyelerin romantik havası kır düğünleri ve açık hava davetleri için ideal.

Abiyeler Modelleri

Abiye Modelleri2017’de abiye modellerinin sadeleştiği görülmekte ve uzun abiyeler kısa abiyelerin önüne geçmiş durumda. Yazlık abiyelerde dahi uzun modeller daha çok olup, bu modellerde şifon gibi hafif materyaller kullanılmıştır. Taşlı abiyeler 2017’de çok fazla yok, bunların yerine simli veya parlak kumaştan yapılmış abiyeler tasarlanmış. Eğer abiyede taş olmasını istiyorsanız, bu sene küçük ve sade taşlardan kemeri bulunan abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Modası hiç geçmeyen danteller bu sene de göz kamaştırıyor. Siyah elbiselerde 2017’de özellikle çok kullanılan dantel, elbiseye zarif ve zamansız bir şıklık katıyor. Renkli elbiselerde kullanılan dantel ise abiyeye daha masum ve genç bir görünüm veriyor.

Dekolte olarak sırt dekoltesinin 2017 abiye modellerinde büyük bir yeri var. 2015 ve 2016’daki bacak ve göğüs dekolteleri yerlerini sırt dekoltesini bıraktı. Odak noktasını giyen kişinin sırtına yönlendiren bu dekolte çeşidinin, abartısız bir çekiciliği var.

Abiye Fiyatları

Abiye elbise fiyatları elbisenin kumaşına, modeline ve markasına göre değişiklik göstermektedir. 2017’de abiye fiyatları 350-3000 TL arasında değişmektedir. Bu yılda milyonlarca abiye model çeşidi olduğu için, herkesin bütçesine göre bir abiye bulması mümkün.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.