sadsad x
asdasd
2017 Yılının En Şık Ferace Modelleri

2017 Yılının En Şık Ferace Modelleri

07 Şubat 2017

Ferace modelleri, tesettürlü kadınların en sevdiği dış giyim ürünleri arasında yer almaktadır. 2017 yılında da bu ürünlerin en güzel ve en modern modelleri sizler için hazırlanmış durumdadır. Yılın en şık ve en gösterişli ferace modellerini sizin için derledik.

Feracelerde Bu Yıl Öne Çıkan Detaylar

Ferace modasının gittikçe geliştiği 2017 yılında, feracelerde kullanılan bazı detaylar da öne çıkmaktadır. Özellikle nakış detayları ve kemerler, feracelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra altın rengi işlemeler, dantel ve volan detayları da 2017’nin ferace modasında öne çıkan detaylardandır. Ayrıca piliseli etek kısımları da feracelerde sıkça karşılaşacağınız detaylardandır.

Kadife Görünümlü Şık Ferace Modelleri

Ferace modellerinde bu yıl size şıklığı sunan ürünlerden biri de kadife ve kadife görünüme sahip olan feraceler olacaktır. Özellikle kış ve sonbahar gibi aylarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz kadife ferace modelleri, şıklığınıza şıklık katmanız için yeterli olacaktır. Kadife görünüme sahip olan feracelerde kullanılan detaylar da fazlası ile göze çarpmaktadır. Özellikle gümüş ve gold renkli işlemeler sayesinde ağır ve oldukça gösterişli ferace modellerine sahip olmanın zevkini çıkarabilirsiniz.

Günlük Kullanım İçin Fermuarlı Feraceler

Günlük hayatında hem şık hem de pratik olmaya özen gösteren kadınlar için 2017 yılında da fermuarlı ferace modelleri revaçta olacaktır. Kolay giyilen ve kolayca çıkarılabilen özelliğe sahip olan fermuarlı ferace modelleri, en güzel renk ve desen seçenekleri ile sizlerle olacaktır. Aradığınız her renkte ve her kesimde fermuarlı ferace modelini kolaylıkla bulabilecek, kombinlerinizi birbirinden farklı birçok ferace modeli ile tamamlamanın tadını çıkarabileceksiniz.

Ferace Severler İçin En Güzel Modeller

Ferace modellerinde özellikle bu sene farklı birçok kesimi görme şansını elde edebilirsiniz. Özellikle balon eteklere sahip feraceler, piliseli etek detayı kullanılan modeller, volanlı kol ve yaka detayları olan feraceler ve birbirinden şık asimetrik kesime sahip olan feraceler, bu yılın en güzel modelleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda nakışlı, dantelli ve zımba detaylı feraceler de 2017 yılında fazlaca karşınıza çıkacak olan modellerden sadece bazılarıdır.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.