sadsad x
asdasd
2017 Yılının En Moda Tunik Modelleri

2017 Yılının En Moda Tunik Modelleri

27 Ocak 2017

Tunik modelleri her yıl kendini yenilemekte ve çok daha güzel detaylara sahip bir şekilde karşınıza çıkmaktadır. 2017 yılında da en güzel modeller ile karşınıza çıkan tuniklerde kullanılan detayları sizin için paylaşıyoruz.

En Şık Tesettür Tunik Modelleri

Tunik modellerini çok fazlaca kullanan ve hayatının bir parçası haline getirmiş olan tesettürlü kadınlar için en güzel ve en modern tunik modellerini 2017 koleksiyonunda bulmak mümkün olacaktır. Hem günlük şıklık için hem de özel gün ve davetler için özenle hazırlanmış olan tunik modellerinde, zevkinize uygun olan ürünleri seçmeniz oldukça kolay olacaktır. En şık tesettür tunikler içerisinde nakışlı, dantelli ve taş işlemeli tunikler yer almaktadır. Sizi bir adım öne çıkaracak olan parlak kumaştan ve satenden yapılan tunikleri de unutmamak gerekir.

En Kullanışlı Tunikler

Tunik modelleri, bazı kadınlar için şıklığından çok sağlamış olduğu rahatlıktan dolayı tercih edilmektedir. Rahat giyilen, rahat çıkarılan ve tek parça olduğu için sadece bir pantolon ya da tayt ile kolayca kombin edilebilen tunikler, sunduğu pratiklik ile kadınların vazgeçilmezi olmaktadır. En kullanışlı tunik modelleri içinde 2017 yılında düz renklerden oluşan, fermuarlı modeller yer almaktadır. Ancak farklı kesimler bu tür tuniklerde de kullanılarak şıklık kazandırması ihmal edilmemiştir.

2017 Yılında Tuniklerde Öne Çıkan Detaylar

2017 yılında tuniklerde öne çıkan kesimlerden bahsedecek olursak asimetrik kesim, anvelop kesim ve farklı yapılardaki yaka detaylarına değinmemiz mümkün olacaktır. Kabarık kol detayları ve ilginç dokunuşları unutmamakta da fayda var. Bunun yanı sıra en çok kullanılan detaylardan biri de kemerlerdir. Nakışlar, geometrik detaylar, eğlenceli çıkartmalar ve daha birçok farklı detay da tunikleri süsleyen unsurlar arasında yer almaktadır.

Maksi Boy Tunik Modelleri

Hemen hemen ayak üzerine kadar inen ya da ayak bileklerini dışarıda bırakan boyda tasarlanan maksi boy tuniklerde 2017 yılında en çok öne çıkan detay kemerlerdir. Kendi kumaşından tasarlanan kemerler ile zarafet kazandırılan maksi tunikler ile yılın en şık isimlerinden olabilirsiniz.

Yılın Trendi Piliseli Tunik Modelleri

Tunik modellerinde en yeni kesimlerden olan piliseli modeller, 2017 yılının vazgeçilmez tunik modellerinden olmaya adaydır.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.