sadsad x
asdasd
2017 Yılının En Güzel Tunik Modelleri

2017 Yılının En Güzel Tunik Modelleri

14 Şubat 2017

Tunik, kadın dış giyim ürünlerinden bir tanesidir. Kalça hizasından aşağıda, dize kadar ve yere kadar uzanan birçok seçeneği bulunan tunik modelleri, hemen hemen her kadın tarafından severek kullanılmaktadır. Özellikle tesettürlü kadınlar için tunikler vazgeçilmez giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Biz de 2017 yılının en güzel tunik modellerini sizin için paylaşıyoruz.

Tesettür Tunik Modelleri

Tesettürlü hanımlar için özel olarak tasarlanan tunik modellerinde 2017 yılında özellikle anvelop ve asimetrik kesimdeki tunikler göze çarpmaktadır. Tesettür modasının en çok kullanılan ürünlerinden olan tuniklerdeki bu modern dokunuş sayesinde kadınlar çok daha şık ve rahat olmanın tadını çıkarabilmektedir.

Hamileler İçin En Rahat Tunik Modelleri

2017 yılında en güzel ve en renkli tunik modelleri içinde tabi ki hamile tunik modelleri de yer almaktadır. Hamileler için eğlenceli figürlerin ve çıkartmaların yer aldığı tunik modellerinin yanı sıra, onları şık ve zarif gösteren modeller de oldukça fazladır. Özellikle işlemeli hamile tunik modelleri, 2017 yılında revaçta olacaktır.

Özel Davetler İçin Şık Tunikler

Birçok kadın özel günler ve geceleri için tunik şıklığını tercih etmektedir. Bunun farkında olan isimler de2017 modasında en şık tunik modellerini bu şıklığı taşımak isteyen kadınlar için tasarlamıştır. Özellikle parlak kumaşlardan, saten kumaştan ve şifondan üretilen şık tunik modellerinde, kemer ve taş işlemeleri karşınıza çıkacaktır.

Dantelli Tunik Modelleri

Hem günlük kullanım için uygun olan, hem de günlük hayatta bile şık olmanızı sağlayan dantelli tunik modelleri, 2017 yılında en çok göreceğiniz tunikler arasında yer almaktadır. Özellikle kol ağızlarında, yaka kısımlarında, omuz detaylarında ve tuniklerin etek bölümlerinde kullanılan dantel detayları, en şık ve en gösterişli tuniklere sahip olmanız için yeterli olacaktır.

Rahat Olmak İsteyenler İçin Fermuarlı Tunik Modelleri

Tunik modelleri içinde en rahat kesime sahip olan ve en rahat giyilip çıkarılabilen modellere sahip olmak isteyenler için 2017 yılının en güzel tunik modelleri içinde tabi ki fermuarlı modeller yer almaktadır. Birbirinden farklı desenlerdeki fermuarlı tunik modelleri ile hem şık hem de rahat olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.