sadsad x
asdasd
2017 Yılında Öne Çıkan Feraceler

2017 Yılında Öne Çıkan Feraceler

08 Şubat 2017

Ferace modelleri, tesettürlü kadınların en çok kullandığı ürünlerden bir tanesidir. 2017 yılında da bu ürünlerin en güzel ve tarz modelleri sizler için hazırlanmış durumdadır. Yılın en güzel ve en öne çıkan modellerini sizin için paylaşıyoruz.

Sezona Damgasını Vuran Ferace Modelleri

Ferace modelleri, birbirinden farklı birçok desen ve renk seçeneğine sahip olarak üretilmektedir. Sezonda en çok kullanılan desenler arasında puantiyeler, çizgiler, kareli desenler, kendinden kabartmalı kumaşlar, çiçek motifleri ve nakışlar yer almaktadır. En çok kullanılan ferace renkleri ise siyah, lacivert, vizon rendi, devetüyü rengi, yeşil, pembe, bordo ve parlement mavisi gibi renklerdir. En güzel ferace modelleri içinde tabi ki kadife modellerin yeri ayrıdır. Hem şık hem de gösterişli bir tarza sahip olan kadife feraceler, sezona damgasını vuracak olan ürünlerdendir.

Renkli Ve İşlemeli Feraceler

Genç hanımlar için özel olarak hazırlanmış olan renkli feraceler, birbirinden güzel desenleri de üzerinde muhafaza etmektedir. Özellikle nakış detayları bu sezon en öne çıkan detaylar arasındadır. Koyu renkli feraceler üzerine işlenen farklı ve canlı renklerdeki işlemeler, feracelerin oldukça tarz görünmesini de sağlamaktadır. Bunun yanı sıra yaz aylarına daha uygun olan açık renkli feracelere de birbirinden güzel detaylara sahip olan işlemeler yer almaktadır. Siz de bu yıl işlemeli ferace modellerini tercih ederek tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dantel Detaylı Feraceler

Ferace modellerinde bu yıl en şık ürünler, dantel detaylara sahip olan ürünlerdir. Kollarda, beden bölümünde ve etek kısımlarında bolca rastlayacağınız dantel detaylar, feracelerin çok daha şık ve modern bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır. Hem günlük modelleri bulunan hem de özel günler için çok daha şık kesim ve modelleri bulunan dantelli tuniklerden size hitap eden ürünleri seçerek yılın tarz isimlerinden biri olabilirsiniz.

Şifon Ve Lazer Kesim Ferace Modelleri

Ferace modellerinde sıkça kullanılan şifon kumaşlar, en tarz modellerin oluşmasını da sağlamaktadır. Aynı şekilde lazer kesime sahip olan ferace modelleri de sezonda öne çıkmaktadır. Kollarda, yaka kesimlerinde ve etek bölümlerinde yer alan lazer kesimler, feracelerde sıkça göreceğiniz detaylar arasındadır.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.