sadsad x
asdasd
2017 Yılına Ait En Modern Tunik Modelleri

2017 Yılına Ait En Modern Tunik Modelleri

15 Şubat 2017

2017 yılında öne çıkan ve en güzel kombinlere imza atmanızı sağlayacak olan tunik modelleri nelerdir ve bu tunikleri kombin ederken nelere dikkat edilmeli sizin için araştırdık.

Tunik Modellerinde 2017 Çizgileri

Dış giyim ürünlerinin aranan parçalarından olan tuniklerde 2017 yılında çok farklı esintileri ve dokunuşları görme fırsatını elde edebilirsiniz. Sizin için en güzel tunik modelleri tasarlandığı 2017 yılında öne çıkan detaylardan bazıları zımbalar, kollardaki düğme detayları, aksesuar olarak kullanılmış olan fermuarlar, taş işlemeleri, eğlenceli çıkartmalar ve bazı çizgi film figürleridir. Özellikle genç hanımlar için birbirinden eğlenceli detayların yer aldığı tunikler 2017 yılında sıkça karşınıza çıkacaktır.

Piliseli Tunik Modelleri

Tunik modellerinde en yeni detaylardan biri olan piliseler, en güzel görünüme ulaşmanız için size yardımcı olmaktadır. Kollarda ve etek bölümlerinde yer alan piliseler, çok şık ve zarif bir görünüme ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu detaylara sahip olan tuniklerin yaratmış olduğu romantik havayı devam ettirmek için ona uygun ürünler ile kombin yapmanız önemli olacaktır.

En Şık Ve Tarz Tesettür Tunikleri

Tesettür modasında ayrı bir yere sahip olan tunikler, en şık ve en tarz modelleri ile bu sezonda sizinle olacaktır. Özellikle kış aylarında karşınıza çıkacak olan kadife tunikler, yılın en gözde ürünlerinden biri olacak ve size hem şıklığı, hem de zarafeti aynı anda sunacaktır. Bunun yanı sıra kalın kumaşlardan ve örgü modellerden oluşan tunikleri de sezon içinde sıklıkla görebilirsiniz. Yaz ayları için de tesettürlü hanımları rahat ettirecek anvelop ve asimetrik kesimler, en şık tuniklerde göreceğiniz kesimler olacaktır.

Hamile Tuniklerinde Öne Çıkan Detaylar

Hamile hanımlar için de farklı bir yeri bulunan tunikler, hem pantolonlar hem de taytlar ile kombin edilebildiği için oldukça rahat ürünlerden biridir. Hamileler için özel olarak tasarlanan tuniklerde bebek figürleri, yumurtadan çıkan civciv gibi eğlenceli baskılar her zaman olduğu gibi bu yıl da varlığını devam ettirecektir. Ancak şık ve modern hamile tuniklerini bulmak da oldukça kolay olacaktır.

Yazın Vazgeçilmezi Şifon Tunikler

Tunik modellerinde en çok tercih edilen ve en geniş seçeneklere sahip olan ürünler içinde şifon tunikler yer almaktadır. Her renk ve desendeki şifon tunikleri 2017 koleksiyonunda kolayca bulabilirsiniz.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.