sadsad x
asdasd
TUNİK

TUNİK

13 Ocak 2017

TUNİK

Tunik Tipleri ve Yapıları

Tunik muhafazakar bayanların tercih ettiği bir tesettür kıyafetidir. Boyundan dizlere kadar uzanan üst giyim ürünüdür. Tunik altına etek ya da pantolon giyilebilir. Kışlık ve yazlık olarak çeşitleri mevcuttur. Kışın daha ısıtıcı kalın kumaşlar, yazın ise daha ince kumaşlı tunikler tercih edilir. Genelde rahat olmasıyla tercih sebebi olan tunik, eğer dar bir kalıpta alınılırsa hareketlerinizi kısıtlayıcı olabilir. Bu nedenle tunikler kesim şekline bakılıp alınmalıdır. Fazla kilosu olan kadınlar kumaşa ayrıca dikkat etmelidir. Tunik boyundan dize kadar uzandığından kumaşa dikkat edilmezse tüm vücudu saracak, hem hatlarınızı hem fazlalıklarınızı ortaya çıkaracaktır.

2017 Tunik Modası

Tunik Modelleri2017’nin en çok tercih edilen tunik modasında dantelli tuniklerden oluşan kombinler yer almaktadır. Dantelli tunikler diğer tuniklere nazaran daha zarif bir şıklık kazandırmaktadır. Ayrıca son zamanların vazgeçilmez pantolon tercihi dar paça pantolonlar ya da kot pantolonlarla birlikte kullanılan tunik 2017’nin modasıdır. 2017 ile birlikte tuniklere gelen yeniliklerden biri de kış aylarında satışa sunulan yeni tuniklerin boyun kısmına tüy eklentisi konulmasıdır. Kürk görünümü veren bu tunikler hem sıcak tutar hem de oldukça şık bir görünüm sağlar.

Farklı Tunik Kombinleri

Tek parça olan tunik, boyunda renkli şallarla birlikte kullanılabilir. Eğer tunikte düz bir renk tercih edilirse, desenli şallar tuniğinizle oldukça şık bir bütün oluşturacaktır. Ayrıca tuniğinizin ve türbanınızın rengini aynı tercih edip diğer aksesuarlarınızı daha hareketli yani desenli tercih ederek şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Tuniğiniz desenli ya da süslemeli ise bu sefer türbanınızın ve aksesuarlarınızın düz renk olması size daha doğru bir kombin sağlayacaktır.

Tunik Ortalama Fiyatları Nedir ?

Tunik fiyatları oldukça uygundur. Yaklaşık olarak  20 TL ’den başlayıp 200 TL ‘ye kadar çıkmaktadır. Ortalama fiyatları 80 TL civarında seyretmektedir. Fakat tunik fiyatları seçeceğiniz kumaşa, işlemelere, detaylara ve mevsimine göre değişmektedir. Kış mevsimi satın alacağınız bir tuniğin kumaşı daha kalın olacağından yazlık tuniğe göre daha pahalı olabilir. Tercih edeceğiniz tunik markası da fiyat artışında bir etken olabilir.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.