sadsad x
asdasd
2017 Tesettür Tunik Modası

2017 Tesettür Tunik Modası

10 Mart 2017

Günümüzde moda akımı her geçen gün değişmeye devam ediyor. Kıyafet, saç, makyaj, estetik gibi hemen hemen her konuda modanın söyleyeceği birkaç söz oluyor. Bu yazıda sizlere 2017 sezonunda tesettürlü kadınların tercih edebileceği sezonun en moda tunik modellerinden bahsedeceğiz. Syrıca bu tunikleri nereye giderken ve nasıl kullanmanız gerektiğini anlatacağız. Tunik modelleri tesettür giyimi tercih etmiş kadınların modasının en önemli yapı taşlarından birisidir. Bu yüzden tesettür tunik modelleri ile kombin yapılırken dikkat edilmesi gerekli olan bazı noktalar vardır. Özellikle 2017 sezonunun modasına uygun giyinip bir yandan da bu parçaları kendinize yakıştırmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Sezonun En Moda Tunik Modelleri

Tesettürlü kadınların kombinlerinde kulandıkları ve vazgeçemedikleri parçalar olan tunikler bu sezon da ünlü moda tasarımcılarının tavsiyelerine göre şekillenip karşımıza çıktı. Tesettürlü kadınlar kombinlerini yaparlarken tesettür tunik seçenekleri içerisinden kendine ve gidecekleri ortama en uygun olan tunik modelini tercih etmelisiniz. Eğer ki özel bir gün için hazırlanıyorsanız parlak kumaşlara sahip ya da tok bir kumaş modeline sahip olan tunik çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Tercih edilen tunik belinizden oturtmalı bir yapıya sahipse vücut hatlarınıza göre İspanyol paça denilen pantolon modellerini tercih edip bacak boyunuzu daha uzun gösterebilmeniz mümkün. Ayrıca özel günlerde farklı olmak istiyorsanız renk çeşitliliğinizi arttırmanızı öneriririz. Daha hareketli ve canlı bir görüntü kazanabilmek için V yakaya sahip tunikleri tercih edebilirsiniz. Bu tuniklerin içine ise farklı renklerde badiler giyip gidilecek ortama göre oldukça hareketli ve şık bir kombin elde etmiş olursunuz.

2017 sezonuna damga vuracak asimetrik kesimli tesettür tunik modelleri bariz bir şekilde kendini göstermektedir. Zaten asimetrik kesimli kıyafetler bakıldığı zaman her kadının modasında ayrı bir yere sahiptir. Çok farklı tasarım ve boylara sahip olan tunik modelleri asimetrik kesimleri il birlikte daha canlı ve hareketli bir görünüm kazanmanıza yardımcı olabilir. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında çok fazla tercih edilen asimetrik kesimli tunik modelleri ince kumaş yapıları ile daha rahat ve şık görünmenizi sağlayacaktır. Farklı olan her tarza hitap edebilecek kadar seçeneklere sahip tesettür tunik modelleri oldukça revaçta olup kadınlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanmaktadır.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.