sadsad x
asdasd
2017 Sezonunun Yepyeni Trendi Taşlı Abiye Modelleri

2017 Sezonunun Yepyeni Trendi Taşlı Abiye Modelleri

23 Mart 2017

Günümüzde moda akımı gitgide her geçen gün değişiyor ve kendini yeniliyor. Kıyafetten saça, saçtan makyaja kadar ve daha pek çok ketagoride moda ilerliyor ve gelişmeye devam ediyor. Hal böyle olunca özellikle yaz aylarının asla bitmeyen düğünlerinde kadınlara çok yakışan abiye modellerine şimdiden bakıp size birkaç tüyo vermek istedik. Arkadaşınız evlenebilir, bir açılışa davetli olabilirsiniz ya da mezun oluyorsunuzdur. Stilinize en uygun ve en şık abiye elbiseyi o özel günlerde giymeyi elbette ki isteyeceksiniz. Son dönemlerin en göz alıcı abiye modelleri ve kim hangi abiye elbiseyi giymeli konularını merak ediyorsanız bu yazıda bulabilirsiniz.

Hareketli ve renkli bir enerjiye sahipseniz bu sezonun en moda abiye modellerinden olan taşlı abiye modellerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Yepyeni koleksiyon ile canlı ve hareketli renkler kullanılarak gerek desenleri gerekse tasarımlarıyla giydiğiniz abiye elbise ile ortamın en şık kadını olacağınızın garantisini vermek istiyoruz. 2016-2017 sezonunda taşlı abiye modelleri çok fazla konuşulacak diyebiliriz. Uzun ve taşlı görünümlü abiye elbisenizde 2017 sezonunda kuyruklu ve yerlere uzanan tasarımların ardından artık tamamen yırtmaçlı olabilecek modeller karşımıza çıkmakta. Pek çok markanın ürettiği ve satışa çıkardığı bu modelleri rahatlıkla bulabilmeniz mümkün.

Bu Sezon Abiyede Zıt Renkler Moda

2016 ve 2017 sezonunda renklerin son derece zıtlaşarak uyum sağladığını göreceğiz. Özellikle abiye elbiselerin üzerinde dore ve gold taşlarla süslenmiş kemerler yer alacak. Saks mavi, bordo, zümrüt yeşili, pudra, somon, ekru ve vazgeçilmez renk siyahın birbirleri ile olan uyumunu üstünüzde taşımanın mutluluğu kesinllikle çok farklı bir hissiyat olacaktır. Abiye elbise modelleri ile kombinler yapılırken renk uyumu değil de daha çok seçilen parçaların dikkatli bir şekilde kombin oluşturmasına önem vermelisiniz. Abiye elbiselerde ne kadar ışıltılı olursanız olun üstünde spor detaylar kullanmaktan kesinlikle kaçınılması gerekmektedir. Moda tasarımcıları bu tarz abiye modellerin gerçekten kötü bir görünüme sahip olduğunu söylüyorlar.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.