sadsad x
asdasd
2017 Sezonunun Göz Alıcı Ferace Modelleri

2017 Sezonunun Göz Alıcı Ferace Modelleri

27 Şubat 2017

Tesettür modasının vazgeçilmez parçası olan ferace, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda da göz doldurmaya devam ediyor. Rahatlığın ve şıklığın etkileyici modellerle buluştuğu kıyafetler, tesettürlü hanımların ilgi odağı oluyor. Bu sezonda ilk dikkati çeken, feracelerin oldukça modern kesimlerden oluştuğu ve kumaşların detaylarla hareketlendirildiğidir.

2017 Ferace Modellerinde Çizgiler Nasıl?

Sezonun çarpıcı modellerinde, düz kalıpların yanı sıra valonlu ve kloş kalıplarda kullanıldı.  Kol detaylarında ise, dantellerin ve simlerin yer aldığı hemen dikkatleri çekiyor.  Bu sezon, feracelerde fermuar ve işlemelere de bolca yer verildi. Özellikle sırma ve gümüş iplerle oluşturulan motifleri, feracelerin yakalarını ve kol ağızlarını süslüyor. Şıklığın ve zarafetin göstergesi olan ferace, asaleti ile de hanımları oldukça zarif gösteriyor. Belden oturtturmalı modeller, kadınların ince görünümünü sağlamasının yanı sıra, kumaşın kalitesini de gösteriyor.

Özel günler için tasarlanan feracelerde ise, dantel ve şifonun göz alıcı güzelliği ile hanımların beğenisine sunuluyor. Bu modellerde, hareketli kol detayları ve inci, parlak taş gibi materyaller bulunuyor. Eşarplarla uyumlu birçok seçenek bulmak mümkün olmaktadır. Her yaşa ve her zevke uygun bir model, 2017 sezonunda mutlaka bulunuyor.

2017 Ferace Renkleri ve Çizgileri İnce Zevki Yansıtıyor

Bu sezonun en gözde ferace modellerinde, siyahın asaleti çeşitli materyallerle hareketlendirilmiş ve iki renk seçeneği ile dizayn edilmiş. Siyahın yanı sıra, tesettürlü bayanlar için sunulan birbirinden renkli ve güzel feracelerde bulmak mümkün. Özellikle iki rengin hakim olduğu modellerde, bordo ve siyah, pembe ve siyah, krem ve kahve, kırmızı ve beyaz kumaşlara ağırlık verildi. Düz renk sevenler için ise; bordo, parlement mavisi, bej, pudra ve mürdüm renkleri favoriler arasında yer alıyor. Boyuna dik çizgilerin yer aldığı kalıplar ise, uzun boylu göstermeyi hedefliyor.

Yeni Sezonun Ferace Fiyatları

Gelişen moda endüstrisi ve rekabetten dolayı, birçok firma ve butik yenilenen kampanyalar ve ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bunun yanı sıra; feracenin kumaşına, modeline ve kullanılan detaylara göre de fiyatlar farklılıklar göstermektedir. Fakat ortalama olarak ferace modeli fiyatları 100 lira ile 1500 lira arasında değişmektedir. Elbette ki markanın fiyatı da etkilediğini unutmamak gerekir.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.