sadsad x
asdasd
FERACE

FERACE

13 Ocak 2017

FERACE

Kadınlar artık tesettürde rahatlığa önem veriyor ve ferace giyiyor. Şık bir tasarıma sahip olan ferace ürünleri ile hem rahatlığı yakalayabilir hem de şık olabilirsiniz. Modaya ayak uyduran ferace tasarımlarımızı ve diğer detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

2017 Ferace Modelleri

Ferace modelleriKadınların kendini daha rahat hissedecekleri feracelerde özel kumaşlar ve şık çizgiler 2017 modelleri için baştan tasarlandı. Bu yılın ferace modasında desenler ve pullar mevcut. Özellikle çiçek desenleri, noktalı desenler 2017’nin en çok tercih edilen ferace modelleri arasında olacak. Parlak pullar da 2017 ferace modelleri arasında göreceğiniz detaylardan olacak.

Ferace Çizgileri ve Modelleri

Feracede en çok tercih edilen modellerden biri de çizgili feracelerdir. Genellikle kollarda siyah beyaz olmak üzere bir çok ferace çeşidi mevcuttur. Kol çizgilerinin rengi ile fermuar rengi uyumu feraceyi daha göz kamaştırıcı yapmaktadır. Feracede sadelik ve koyu renkler, bununla kontrast oluşturacak kol çizgileri ile feraceniz daha şık bir tasarıma sahiptir. Düz renk, desenli, işlemeli, çizgili feraceler tercih edebileceğiniz farklı ferace modelleridir.

Ferace Ortalama Satış Fiyatları

Şık kadınların tercihi ferace, istediğiniz kumaşa ve modele göre değişiklik gösterecektir. Elbette satın aldığınız markanın da fiyatları önemlidir. Benzer bir ürünü çok bilindik bir markadan alırsanız fiyatı daha yüksek olacaktır. Ferace fiyatları 40 TL’den başlayıp 300 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Feracelerin ortalama satış fiyatları 100 TL seyrindedir. Normal kıyafetlere göre daha fazla kumaş kullanıldığı için ferace fiyatları yüksek olabilir. Eğer feracenizde farklılık yaratmak, desen ya da işlemeli ferace satın almak istiyorsanız yine fiyatta artış görülebilir.

Ferace Tipleri ve Yapıları

Günümüzde ferace için geniş seçenek yelpazesi mevcuttur. Likralı esnek feraceler , koton , krep , poliviskon kumaşlar ferace modellerinde tercih edebileceğiniz farklı kumaş çeşitleridir. Feracelerinizin altına etek, pantolon elbise tercih edebilirsiniz. Feraceler muhafazakar hanımların rahatlığı için özel tasarlanmış, altına başka kıyafetler giyilmesine olanak tanıyan bir yapıdadır. Vücut tipinize göre daha dar feraceler de tercih edebilirsiniz. Ayrıca mevsime göre de ferace kumaşları ve yapıları da değişiklik göstermektedir.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.